• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Gift guide december 2023

Door Chantal
Bijgewerkt op 12 december 2023

 

Met de feestdagen om de hoek begrijpen we dat het vinden van het perfecte cadeau soms een uitdaging kan zijn. Maar geen stress, wij zijn er om je te helpen. 

Of je nu op zoek bent naar elegante verrassingen voor jezelf, cozy items voor ontspannen avonden, of iets speciaals voor je diegene die je lief hebt, onze Gift Guide heeft voor elk wat wils. Dus, ga lekker zitten, neem een momentje voor jezelf en laat je inspireren door de stijlvolle ideeën, zodat je dit jaar echt kunt uitpakken met je cadeaus.

1. Treasure Cedar Swimwear

Begin de feestdagen met een duik in stijl! Ga voor items uit de luxueuze Treasure Cedar collectie. Gemaakt van een prachtige satijnachtige stof in een warme bronzen/koper kleur. Houd je liever van kleurrijke prints? Ontdek dan de andere series uit de nieuwe Resort swimwearcollectie.

2. Warme Badjas

Het ideale cadeau voor diegenen die dol zijn op knusheid en warmte tijdens de koude winteravonden. Super zacht en comfortabel. Wie wordt nou niet blij van en heerlijke badjas waar je lekker in kunt wegkruipen?

3. Summer Glam Bikini

Deze schitterende bikini is perfect voor onder de boom. Sparkles, Bordeaux rood en nu ook nog in de sale. Voeg deze kerst dat extra vleugje glamour toe aan de strandlook. Summer glam gaat ongetwijfeld zorgen voor blije gezichten.

4. Zachte Pyjama

Naast een warme badjas, is ook een zachte pyjama een heerlijk cadeau om te geven en te krijgen. Verkrijgbaar in verschillende prints of uni kleuren. Altijd gemaakt van de zachtste materialen, lekker om mee op de bank te hangen en om in te slapen.

5. Beachwear Item

Een elegante, tijdloze strandjurk, pareo of een hippe bandana die je op verschillende manieren kunt dragen. Een mooi accessoire voor diegenen die van een stijlvolle strandlook houden, zelfs in de winter.
   

6. Summer Silence Swimwear

Ga voor stijl, comfort en een vleugje glamour met CYELL's Summer Silence. De serie in een prachtige blauwe kleur is afgewerkt met feestelijke details, waardoor het een perfect cadeau is voor de komende feestdagen.