• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Ontdek de swimwear trends van 2024

Door Ilse
Bijgewerkt op 18 maart 2024

Swimwear trends 2024

 

Het voorjaar breekt weer aan en jij bent op zoek naar een nieuwe bikini. Maar wat zijn nu de badmode trends voor het komende seizoen? In deze blog brengen we je op de hoogte van alle nieuwe swimwear trends, zodat jij deze zomer een trendy bikini vindt die precies bij jouw stijl past. Laat je inspireren en maak je klaar om te stralen op het strand met onze prachtige collecties.

 

High Waist 

 

High waist bikinibroekjes maken dit seizoen een goede comeback en daar zijn we blij mee! Een high waist broekje heeft veel voordelen. Door het hoog uitgesneden ontwerp lijken je benen langer en slanker. Ben je onzeker over een buikje? Ook dan is dit broekje geschikt. Het hoge broekje bedekt een gedeelte van je buik. Daarnaast benadrukt het hoge model de taille, wat helpt om een zandloperfiguur te creëren.

 

Ontdek hier al onze high waist bikinibroekjes.

 

 
Bloemen & Tropische prints

 

Als er iets zomers is, dan zijn het wel bikini’s met bloemen en tropische printjes. Deze levendige en speelse ontwerpen brengen onmiddellijk een gevoel van vreugde en warmte met zich mee. Ze zijn kleurrijk, vrolijk en perfect voor een zonnige dag. Bij CYELL houden we van een goede tropische print en daarom hebben we ook dit jaar weer de mooiste designs ontworpen.

 

Ontdek hier onze collectie tropische bikini’s.

 

Krachtige Kleuren

 

In 2024 is er nog een andere opvallende modetrend die niet te missen is: krachtige, felle kleuren. Het komende seizoen wordt gekenmerkt door gedurfde tinten die je look naar een hoger niveau tillen. Denk aan adembenemend aquablauw, energiek rood en vurig felroze - kleuren die jou laten stralen in de zon. Laat jezelf zien in deze krachtige kleuren die niet alleen bij de modetrends passen, maar ook bij jouw persoonlijkheid. Kies een kleur die je zelfvertrouwen vergroot en die je doet stralen in de zon. 

 

 

Leopard

 

De leopard print is een print die nooit uit de mode lijkt te raken, maar in 2024 komt de print beter terug dan ooit! Het leuke is, deze print kun jij helemaal aanpassen naar je eigen stijl. Maak de bikini af met een jurk of met opvallende gouden accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop en omarm de veelzijdigheid van deze trend. Leopard is een krachtige en tijdloze keuze die niet snel uit de mode zal raken.

 

Bekijk hier onze Leopard print swimwear.

 

Glitter & Glam

 

Glitters, wie houd er nu niet van? Deze sprankelende trend voegt een vleugje glamour toe aan jouw strandoutfit. Of je nu houdt van een subtiele glitter of een glanzend gouden bikini, bij CYELL omarmen we deze sprankelende trend met enthousiasme en hebben we een collectie samengesteld waarin de magie van glitters volledig tot zijn recht komt. Laat je betoveren door de details in al onze verschillende kleuren en stijlen.

 

 

                     Bekijk hier onze collectie glitter bikini’s.