• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Resort Collectie 2024

Door Chantal
Bijgewerkt op 28 november 2023


Resort Collectie 2024

Stap in de wereld van tijdloze elegantie met onze nieuwe Resort Collectie! Ontworpen voor de moderne, chique vrouw die streeft naar stijl en comfort. De collectie omarmt het gebruik van prachtige structuur- en gerecyclede stoffen.


Laat je betoveren door het warme kleurenpalet dat perfect aansluit bij de sfeer van een luxe resort. Mix en match jouw favoriete swimwear set, personaliseer je look en voel je zelfverzekerd op het strand. Maak je outfit compleet met bijpassende beachwear and you’re good to go!

Deze collectie is een slechts een kick-off voor al het moois dat komen gaat in februari 2024. Bereid je voor op een seizoen vol stijlvolle verrassingen en blijf op de hoogte van de laatste trends. 


 

Bora Bora

Ontdek Bora Bora: een tropisch paradijs in een typische CYELL-print. De serie is een kleurrijke oase met nieuwe en klassieke stijlen. Een zonnige en uitgesproken toevoeging aan de Resort collectie!

Summer Silence

Een tijdloze petrolkleur die nooit uit de mode raakt. Summer Silence is verrijkt met weelderige details zoals mozaïeksteentjes en satijn. Een elegante keuze waar je veel plezier van zult hebben. 

On Point

Klassieke zwart-witte polka dots, een vintage knipoog naar de jaren 50. De ribstof voegt een eigentijdse touch toe. Maak de look compleet met de nieuwe, stijlvolle one-shoulder dress. Retro chic op zijn best! Ontdek de volledige On Point collectie!

Treasure Cedar

Treasure Cedar heeft een luxueuze uitstraling door de satijnen stof in een warme brons kleur. De rijke details voegen een vleugje glamour toe. Een perfecte combinatie van elegantie en verfijning.

 

Klik hier om de gehele Resort collectie te bekijken!