• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Style Guide Archive Sale

Door Chantal
Bijgewerkt op 23 november 2023

 

Om verspilling tegen te gaan shop je rondom de Black Friday gekte al onze parels van vorige seizoenen met kortingen tot wel 70% tijdens onze Archive Sale. De Archive Sale loopt van 18 t/m 26 november. Om jou te inspireren hebben wij een aantal parels uit onze collectie voor jou uitgelicht in deze style guide. Als zelfverzekerde vrouw met oog voor stijl wil je deze stijlen niet missen. De Archive Sale biedt een unieke kans om prachtige items tegen een kleine prijs toe te voegen aan je garderobe.

 

 

 

The Golden Queen

De Desert Glow swimwear serie is tijdloos en straalt elegantie en charme uit. Met een prachtige gouden tint en verfijnde details, voel je je als een koningin op het strand. Of het nu gaat om een glamoureuze poolparty of ontspannen zonnebaden, deze swimwear stijl laat je stralen met zelfvertrouwen. Onze Desert Glow swimwear items zijn perfect te combineren met onze trendy strandtas, dit maakt je look helemaal af. 

The Exotic Fantasy

Voor de avontuurlijke vrouw is Tropical Catch de ideale keuze. Deze swimwear stijl neemt je mee naar exotische oorden met gedurfde prints en levendige kleuren. Of je nu de zee trotseert een heerlijke strandwandeling maakt of geniet in een beachclub, deze stijl ademt avontuur en zelfverzekerdheid. Tropical Catch bestaat uit zowel swimwear als beachwear, zodat jij gemakkelijk met een complete look de deur uit kan. 

T he Most Lovely

Hou jij van schoonheid en natuur? Dan is Flora Teal een absolute must-have. Met een betoverende kleur en fleurige print brengt deze stijl de pracht van de natuur in je garderobe. Elk item is doordrenkt met liefde en gemaakt van de fijnste materialen, bovendien geschikt voor ieder lichaamstype. Flora Teal is verkrijgbaar in verschillende pasvormen, zodat er voor iedereen iets tussen zit. 

 


 

Heb jij al een item op het oog? Dit is pas een kleine selectie van de items in de Archive Sale. Ontdek de volledige Archive Sale collectie en laat je betoveren door verschillende stijlen unieke kleuren, en prachtige pints. Nu verkrijgbaar met kortingen tot wel 70%. 

 

Veel shopplezier!