• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Tropical Beauty

Door Naomi
Bijgewerkt op 10 maart 2024


Duik in de wereld van badmode geïnspireerd door de prachtige tropen. Met onze stijlvolle ontwerpen en comfortabele pasvormen ben jij klaar om te schitteren. Ontdek jouw eigen stukje paradijs met deze prachtige collectie tropisch swimwear.

 

Bora Bora

De Bora Bora serie neemt je mee op reis naar een kleurrijke oase met zandstranden en palmbomen. Een symbool van luxe en tijdloze stijl, ontworpen met hoogwaardige materialen. Of je nu ontspant op een zonnig strand of cocktails drinkt aan de rand van het zwembad, de Bora Bora badkleding zal zeker de aandacht trekken en een statement maken, waar je ook naartoe gaat.

Japanese Floral

Elegant en betoverend:ontdek onze Japanese Floral swimwear.Een serie met de rustgevende uitstraling en tijdloze schoonheid van Japanse flora. De Japanese Floral is een mode-uiting die perfect in elke zomer garderobe past.

 

 

Fluid Flowers

Met zijn levendige kleuren en bloemige print is de badkleding van Fluid Flowers een statement voor in elke kast. Maak de look compleet met de stijlvolle bandana. Fluid Flower is een ode aan de pracht van de natuur.

 

Orient

De kleur van de Orient serie voegt een vleugje sereniteit toe aan je zomerdagen. De lichtblauwe kleur van de badkleding wordt opgefleurd door een bloempatroon die een exotische uitstraling heeft. Of je nu lekker op het strand ligt of een duik neemt in de zee, deze swimwear voegt charme toe aan je zomerse stijl.

 

Java

Java is perfect voor zonnige dagen aan het strand door de frisse uitstraling en tropische bloemen. Deze serie brengt een vleugje tropische elegantie naar het strand. De details van de bloemen geven de Java een vrouwelijk karakter, terwijl de frisse groene kleur voor een kalme zomervibe zorgt.

Klik hier om de hele collectie te shoppen!