• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Vacation Must-Haves

Door Ilse & Naomi
Bijgewerkt op 18 april 2024

Ontdek de Must-Have items van CYELL! 

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op je langverwachte vakantie. Maar voordat je vertrekt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle essentiële items hebt die je vakantie compleet maken. Of je nu op weg bent naar een exotisch eiland, een bruisende kuststad of gewoon geniet van een ontspannen uitje aan het meer, één ding is zeker: je wilt er stijlvol uitzien en je goed voelen tijdens je vakantie. Daarom hebben we deze blog samengesteld om je te helpen bij het uitkiezen van de ultieme vakantie-uitrusting met onze must-have items.

1. Allure pareo met matching swimwear

Creëer je eigen look met de Allure pareo van CYELL. Met zijn diep donkerblauwe kleur en subtiele roze tinten, biedt deze pareo een vleugje luxe en stijl aan elke strandlook. De Allure pareo is een veelzijdig accessoire dat moeiteloos elke outfit compleet maakt. Draag het op jouw manier - gedrapeerd om je heupen voor een ontspannen vibe, of elegant geknoopt om je middel voor een chique uitstraling. Combineer het met een bijpassende bikini van CYELL uit de Allure of Satin Navy collectie voor een perfecte match, een echte must-have voor deze zomer!

 

2. Oriënt Maxi-Jurk

Ervaar dat heerlijke zomerse gevoel met de Oriënt maxi-jurk van CYELL, een echte must-have voor de zonnige dagen. Met zijn betoverende tropische aquablauwe print en elegante ontwerp is deze jurk perfect voor elke zomerse gelegenheid. Of je nu een dagje aan het strand doorbrengt of een zomerse avond uit gaat, de Oriënt maxi-jurk voegt een vleugje tropische charme toe aan elke gelegenheid. Combineer het met een bijpassende bikini uit de Oriënt of Aqua collectie van CYELL voor een complete look die je zelfvertrouwen en stijl laat stralen.

3. Bora Bora strandjurkje

 

Trek alle aandacht naar je toe met ons Bora Bora strandjurkje, gemaakt van duurzame stof voor een bewuste keuze. Met de opvallende print is onze Bora Bora collectie een echte showtopper. Het jurkje is gemaakt van badkledingmateriaal, wat zorgt voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm. Draag de jurk over de bijpassende Bora Bora bikini of combineer hem met een bikini uit de Satin Tomato collectie. Wil je jouw strandlook nog leuker maken? Voeg onze bijpassende bandana toe! Draag de bandana om je hoofd als een trendy haaraccessoire of wikkel hem om je nek als een sjaal. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 
4. Trendy strandtas met matching swimwear

Ben jij nog op zoek naar de perfecte strandtas voor jouw zonvakantie? Ontdek onze Logo Love strandtas. Met zijn klassiek zwarte design kun je deze strandtas matchen met élke outfit. Ruimte genoeg voor al je strandbenodigdheden en toch elegant genoeg om overal mee naartoe te nemen. Versier de tas met de On Point bandana voor een chique en speelse look. De Caviar en On Point collecties van CYELL zijn de perfecte swimwear die gecombineerd kunnen worden met de tas. Zo ben jij helemaal klaar voor de vakantie met deze complete outfit!