• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Welke swimwear voor grote cupmaten?

Door Naomi
Bijgewerkt op 31 maart 2024

Swimwear voor grote cupmaten

 

Nu de zomer weer in aantocht is, ben je vast op zoek naar swimwear die perfect bij jou past. Bij CYELL maken we swimwear die voor elke lichaamstype mooi is. De tops en badpakken van CYELL die gemaakt zijn voor grotere cups zorgen voor stabiliteit en voorkomen doorhangen van de borsten, zonder daarbij in te leveren op trend. Waarom wij dit belangrijk vinden? Wij willen dat vrouwen met een grote cupmaat zich zelfverzekerd en mooi voelen. Goed passende en ondersteunende badkleding kan het zelfvertrouwen vergroten. Met een grote cupmaat kan het soms lastig zijn om de juiste badkleding te vinden. Daarom hebben wij speciaal voor jou tips en aandachtspunten op een rijtje gezet. Zo kun je de perfecte swimwear zoeken die aansluit op jouw lichaam, zodat jij deze zomer zelfverzekerd en comfortabel kan genieten.

 

Beugeltops

 

Tops met een beugel zijn perfect voor vrouwen met een grote cupmaat. De beugel geeft extra ondersteuning, voorkomt rugpijn en het voorkomt dat de top verschuift of omhoog kruipt tijdens het dragen. Hierdoor kun je rustig gaan zwemmen of achter je kinderen aan rennen. Daarbij kan de beugel helpen om de borsten te vormen en krijgt je decolleté een lift. Hierdoor creëert de top een mooi silhouet. De beugeltop van CYELL heeft verstelbare schouderbandjes en een strikkoordje tussen de cups om ze naar voorkeur te verstellen. De halter bikinitops zijn trendy en op verschillende manier te dragen. Deze top is verkrijgbaar t/m cup F. Als je liever een tankini draagt, hebben we ook een fantastische beugel tankini.

Bekijk hier onze beugelbikini's, badpakken en tankini's

Voorgevormde cups

 

Voorgevormde cups bieden, net zoals een beugel, extra ondersteuning. De cups zorgen daarbij voor een mooie, afgeronde pasvorm, zelfs wanneer de top nat wordt. Ook zijn deze tops erg comfortabel, omdat ze de borsten op een natuurlijke manier ondersteunen. Vaak bevatten tops zowel een beugel als voorgevormde cups. Deze combinatie is perfect voor vrouwen met grote borsten. Ze geven ondersteuning en zorgen voor een mooie, natuurlijke vorm. De bandeau bikinitops en de full cup bikinitops zijn voorbeelden van tops met voorgevormde cups en een beugel. Deze geven daarom voldoende ondersteuning voor vrouwen met vollere borsten. Het twist detail badpak heeft voorgevormde cups en creëert een mooi zandloper effect dankzij de geplooide stof.

Bekijk hier onze bikini's, badpakken en tankini's met voorgevormde cups.

 

Brede bandjes

 

Brede bandjes verdelen het gewicht van de borsten gelijkmatig en bieden daarom meer ondersteuning. Ze verminderen de druk op de schouders en rug. Dit zorgt ervoor dat de top comfortabel zit en schouder- en rugpijn voorkomt. Het is ook fijn als de bandjes te verstellen zijn. Zo kun je er voor zorgen dat de stof op de rug op dezelfde hoogte zit als de stof aan de voorkant. Dit voorkomt dat de bikini aan de voorkant niet gaat zakken. De support bikinitop is een top met brede banden, een beugel en mesh voering. Het wrap badpak is een prachtig badpak met brede banden en voorgevormde cups. De verborgen band onder de borst biedt goede ondersteuning. De padded tankini heeft een comfortabele pasvorm dankzij de voorgevormde cups en brede schouderbandjes. 


Mesh voering

 

Tops met mesh voering bieden verschillende voordelen. Bijna alle badkleding van CYELL die in een grote cupmaat te verkrijgen is, heeft mesh voering. Waarom? De voering biedt extra ondersteuning aan de borsten, zodat ze op hun plaats blijven en de pasvorm behouden blijft. Daarbij voelt mesh ook nog eens zacht en comfortbel op de huid. Irritatie wordt zo voorkomen. Tops met mesh voering zijn dus een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar extra ondersteuning, vormbehoud en comfort.

 

Zonder zorgen genieten met CYELL

 

Het belangrijkste van badkleding is de pasvorm. Naast dat alles goed zit, maakt het je ook mooier en laat het je zelfverzekerd voelen. Zo kan je zonder zorgen de hele dag in en uit het water en zonnen op het strand of bij het zwembad. Met deze tips kun je de perfecte swimwear zoeken die aansluit op jouw lichaamstype en jou deze zomer laat stralen.