• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Welke swimwear voor kleine cupmaten?

Door Naomi
Bijgewerkt op 14 april 2024

Swimwear voor een kleine cupmaat

 

Bij CYELL hebben we een scala aan swimwear die perfect is voor vrouwen met een kleine cupmaat. Onze badkleding is gemaakt om het lichaam van elke vrouw te flatteren en ondersteunen. Hierbij willen we de natuurlijke vorm van de borst accentueren en benadrukken, zodat er een mooi silhouet wordt gecreëerd. Voor vrouwen met een kleinere cupmaat is er misschien minder ondersteuning nodig, maar een mooie pasvorm en comfort blijven belangrijk. Een bikini of badpak die goed bij je past, geeft je zelfvertrouwen en de ruimte om te genieten.

Hieronder lees je verschillende tips voor vrouwen met een kleine cup, maar onthoud dat het allerbelangrijkst is dat jij je comfortabel  en zelfverzekerd voelt!

 

Push up

Push-up tops geven extra volume, lift én ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat de borsten er voller en meer opgeheven uitzien, perfect voor mensen met een kleine cup. Daarbij helpt de extra lift om de vorm van de borsten te accentueren en geeft ze een ronder uiterlijk.

Triangeltops

Een klassieke keuze voor vrouwen met een kleine cup zijn de triangel bikini's en V-hals badpakken. Deze tops hebben een natuurlijke uitstraling en volgen de natuurlijke vorm van de borst. Het is een eenvoudige en flatterende stijl. De triangeltop is een stijlvolle en tijdloze keuze die nooit uit de mode zal raken.

Bandeautops

Bandeau bikini's en badpakken zijn geschikt voor verschillende lichaamstypes, waaronder mensen met een kleine cup. Het is een flatterende stijl die de nadruk legt op de schouders en decolleté, waardoor ze een vollere uitstraling creëren. De bandeautops van CYELL zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gedragen worden.

Patronen en prints

Tops met patronen en prints kunnen gebruikt worden om lichaamsdelen te accentueren. De patronen en prints creëren de illusie van meer volume. Dit geldt ook voor tops met details, zoals strikken, knopen, ruches of andere versieringen. Deze details trekken de aandacht naar de borsten en zorgen voor een vollere uitstraling.

Deze zomer ga jij stralen in jouw favoriete CYELL swimwear die perfect bij jouw lichaam past én waar jij je zelfverzekerd en comfortabel in voelt. Klik hier voor een selectie van bikini's die perfect zijn voor vrouwen met een kleine cup.