• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Satin Chique

Door Naomi
Bijgewerkt op 23 juni 2024

Satin Chique

Op zoek naar chique en luxueuze badkleding? Onze badmode met een satijnen look heeft een elegante uitstraling die perfect is voor aan het zwembad of op het strand. De badkleding voelt zijdezacht aan op de huid en heeft een prachtige glans die de vormen van het lichaam flatteert. De stof is van goede kwaliteit en zorgt voor een comfortabel gevoel.

Deze collectie is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en comfort.  Met zijn glanzende allure en tijdloze elegantie zal deze badkleding ongetwijfeld een blijvende favoriet zijn. Ontdek hieronder de verschillende satijnen series van onze nieuwe collectie.

1. Satin Navy

De kleur navy straalt een tijdloze elegantie en verfijning uit. Wanneer deze kleur gecombineerd wordt met de glanzende uitstraling van satijn, ontstaat er een subtiel maar toch opvallend effect dat de aandacht trekt. Deze badkleding biedt een klassieke uitstraling met een moderne twist, perfect om je zelfverzekerdheid een boost te geven. Of je nu geniet van een ontspannen dag op het strand, een verfrissende duik neemt in het zwembad of deelneemt aan een chique poolparty, de Satin Navy badkleding voegt een vleugje klasse toe aan elke zomerse gelegenheid.

2. Treasure Cedar

Treasure Cedar heeft een warme, natuurlijke kleur. De glanzende structuur van satijn creëert een prachtige uitstraling die zowel rustgevend als luxueus is. Perfect voor iemand die op zoek is naar iets bijzonders voor de zomer. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je zomergarderobe met deze serie.

3. Satin Tomato

De Satin Tomato heeft een combinatie van een opvallende kleur en een luxueuze stof, die de aandacht trekt en tegelijkertijd een gevoel van verfijning uitstraalt. Het zijdezachte gevoel van satijn zorgt voor ultieme comfort. De flatterende pasvormen van onze badkleding accentueren en ondersteunen jouw natuurlijke vormen. De rode kleur van de Satin Tomato is tijdloos en klassiek, maar ook opvallend en modern. De perfecte kleur voor zonnige dagen en vrolijke momenten. Combineer jouw Satin Tomato bikini of badpak met een stijlvolle pareo of luchtige strandjurk.