• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Welke kleur swimwear past bij jouw huid?

Door Ilse
Bijgewerkt op 09 juni 2024

Voor welke kleur kies jij? Wij helpen je! 

Bij CYELL begrijpen we dat elke vrouw uniek is, en daarom hebben we een selectie van prachtige badkleding samengesteld in verschillende kleuren zodat er voor iedereen een kleur is die jouw teint echt laat stralen. Lees verder om te ontdekken welke kleuren jou het beste zullen flatteren:

 

Kleuren swimwear voor een lichte huid

Als je een lichte huidskleur hebt, dan zijn er bepaalde kleuren die jouw teint complimenteren. Kies voor warme, zachte kleuren om jouw teint op te fleuren en een mooi contrast te creëren met jouw huidskleur. 

1.Mystic Glow

Onze lichtblauwe Mystic Glow swimwear serie is een verfrissende en flatterende kleur voor vrouwen met een lichte huidtint. De subtiele glitterdetails voegen een vleugje glamour toe, waardoor je straalt op het strand of aan het zwembad.

2. Color Dash

De Color Dash swimwear serie wordt gekenmerkt door een speels streepjespatroon in zachte pasteltinten, waaronder roze, geel en blauw, die perfect passen bij een lichte teint. Deze tinten creëren een frisse en vrouwelijke uitstraling die perfect is voor vrouwen met een lichte huidskleur. Deze kleurencombinatie zorgt voor een subtiel en stijlvol effect, zodat jij vol zelfvertrouwen kunt genieten van elke zomerse dag.

3. Satin Navy

Ontdek onze Satin Navy swimwear serie, een diepe donkerblauwe kleur, gemaakt van een glanzende satijnachtige stof, die perfect past bij een lichte teint. Het diepe navy blauw vormt een prachtig contrast en laat je huid stralen, terwijl de glanzende afwerking een vleugje glamour toevoegt aan je strandlook. Deze combinatie creëert een tijdloze en stijlvolle uitstraling die perfect is voor vrouwen met een lichte huidskleur.

Bekijk hier alle swimwear voor een lichte huid.

 

Kleuren swimwear voor een getinte huid

Als je gezegend bent met een getinte huid of al een beetje gebruind bent door de zon, zijn er bepaalde kleuren swimwear die jouw teint echt laten stralen. Getinte huidskleuren staan prachtig in levendige en intense kleuren. Kies voor warme, opvallende kleuren zoals fuchsia, olijfgroen of roestbruin om je teint te accentueren. Deze kleuren creëren een levendig contrast en laten je huid stralen.

1. Summer Silence

De Summer Silence serie straalt elegantie uit met zijn diepe petrolachtige kleur, gemaakt van een glanzende satijnachtige stof, die perfect past bij een getinte huid. De swimwear uit de Summer Silence serie is afgewerkt met prachtige details zoals glinsterende steentjes, die zorgen voor een subtiele en elegante touch. Deze details voegen een vleugje glamour toe aan je look en laten je stralen onder de zomerzon.

2. Treasure Cedar

Maak kennis met onze adembenemende Treasure Cedar serie, een collectie swimwear ontworpen om jouw zomerlook naar een hoger niveau te tillen. Met zijn warme roestbruine kleur van glanzende stof, is deze swimwear perfect afgestemd op jouw prachtige getinte huid. De items uit de Treasure Cedar serie is met zorg ontworpen en afgewerkt met prachtige details.

3. Beach Glory

Een van de meest opvallende series uit deze collectie is Beach Glory, een fuchsia kleur die perfect past bij mensen met een getinte huid. Fuchsia is een heldere, levendige kleur die direct de aandacht trekt. Het is een mix van roze en paars, waardoor het een opvallende en energieke uitstraling heeft. Voor mensen met een getinte huidskleur is fuchsia bijzonder flatterend omdat het de warmte van de huid accentueert en een levendig contrast creëert.

Bekijk hier alle swimwear voor een getinte huid.

 

Kleuren swimwear voor een donkere huid

Heb jij een donkere huidskleur, of heb je al een paar weken zonvakantie achter de rug? Voor vrouwen met een donkere huid zijn er bepaalde kleuren die jou echt laten stralen in de zon. Prachtige opties zijn bijvoorbeeld felle kleuren zoals roze, blauw of oranje. Verder kan ook een witte bikini een mooie optie zijn bij een donkere huid. Het contrasteert prachtig met de diepere tinten van je huid en laat je teint stralen met een prachtige glans.

1. Treasure Teaberry

De Treasure Teaberry swimwear is gemaakt van een opvallende roze kleur die echt de aandacht trekt. Het is een felle en levendige tint die je meteen in een zomerse stemming brengt. Voor vrouwen met een donkere huidskleur is Treasure Teaberry de perfecte keuze omdat het prachtig contrasteert en de huid laat stralen. De felle roze kleur accentueert de warme ondertonen van een donkere huid en creëert een levendig en stralend effect.

2. Oriënt

Laat je inspireren door de levendige kleuren en exotische prints van de Orient serie. Met een opvallende felle blauwe kleur en een tropische print, neemt deze swimwear serie je direct mee naar een zonnig paradijs. Deze kleur en print zijn perfect geschikt voor vrouwen met een donkere huid.

3. Aqua

De felle blauwe kleur van de Aqua swimwear serie creëert een prachtig contrast met een donkere huid. Dit komt door de levendige, felle blauwe kleur die perfect samengaat met de diepere tinten jouw huid. In de Aqua serie zul je zeker de aandacht trekken en stralen als nooit tevoren. Dus waar wacht je nog op?

Bekijk hier alle swimwear voor een donkere huid.